N.Z. | 19. 4. 2024, 10:48

Oropala ga je v trafiki sredi belega dne! Uporabila je to 'staro foro', ki je sicer dobro znana

profimedia

Delavec v trafiki je bil žrtev prevare, ki je sicer dobro znana.

Neznano dekle je Boška v kiosku, kjer dela, prosila, ali ji za manjše bankovce zmenja 2000 srbskih dinarjev, a mu bankovca na koncu ni dala, temveč je samo vzela dodatni denar, za katerega je prvotno prosila.

Prevarani trafikant je svojo izkušnjo nato delil na svojem TikTok računu in povedal: "Dekletu, ki me je pretentalo, moram povedati, da jo bom našel. Snel bom posnetke vseh kamer, ki jih je treba prenesti, in jo bom našel. Rekla mi je, da ima težave z zobmi in da ne more jesti trše tablice čokolade, potem me je prosila, ali ji dam dva bankovca po 500 dinarjev in enega za 1000 dinarjev, da ji torej izmenjam dva tisočaka, česar pa potem ni storila. Svojega bankovca mi na koncu ni dala."

Med izmenjavo denarja je namreč pred kioskom nastala gneča, zaradi česar je Boško čutil pritisk, da mora menjavo opraviti kar najhitreje.

"Bila je gneča in trudil sem se, da bi se je čim prej znebil, da pridejo na vrsto še drugi. Na koncu sem ji rekel, da mi ni dala svojih 2000, a je vztrajno ponavljala, da mi jih je izročila. Saj sem si sam kriv, ampak ona je prišla z namenom, da me pretenta. Zgodilo se je pa pri kiosku, okoli katerega je veliko kamer, tako da bom zagotovo izvedel, kdo je," je še povedal Boško.

@onajiztrafike Sram te bilo. #fy #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage ♬ original sound - Boško Jerkov

Kurir/TikTok

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol